Contact Me

Feel free to add a comments below, I will answer as soon as possible.

 

1,048 thoughts on “Contact Me

  1. Robert Forras

    We just updated other plugins today and all of sudden all of the subfolders no longer display in the main top level. I have checked the options about hiding nav bars but that didnt help.

    Reply
      1. Robert Forras

        [mdocs cat="Health and Safety"]

        This has folders inside of the category and this has worked prior to the upgrade of the plugins for WordPress. WE haven’t deployed the latest WordPress update to 5.1.1 and it is currently running WordPress 4.9.2.

        Reply
        1. Bhaldie Post author

          add the parameter hide_folder="false" so it will look like this:

          [mdocs cat="Health and Safety" hide_folder="false"]

          You should look into updating the param cat it is deprecated. The current method is to add a classic block to your page or post then clicking on the m logo and Add mDocs Folder

          Reply
  2. Kelleen

    Sorry, I am complete newbie. I am creating a site for an art non-profit. They want all their newsletter and press release in an archive so when they write grants, there is a folder a year, with all the pdfs of the enews and pressreleases. Once I get all the pdf docs loaded to the right folder. How do I get it to show on a page?

    Reply
    1. Bhaldie Post author

      simple add the shortcode to any page or post [mdocs]

      You can also add a classic block to any page or post and click on the m icon to added individual folder and files.

      Reply
  3. Méziane

    Hello,

    I have 2 questions or remarks:
    – I’d like to translate the popup windows used to add a document… but I didn’t find any language file. How can I do (fr the moment I use the php translate facility but it is not the most efficient)
    – Into this popup there is some information I’d like t hide some information like : “Show social Apps”, “Download by Non Members”, “tags”… how can I do?

    Thanks in advance

    regards

    Reply
    1. Bhaldie Post author

      please run the mDocs Dashboard > Options > Test Server Compatibility. I can see already that your php version is out dated and not support by mdocs.

      Let me know what the results are.

      Reply
          1. Bhaldie Post author

            looking at the screenshot the max_input_var is still set to 1000. Depending on your host you may not be able to change that value without there help.

          2. Ronald Griffin

            Thank you for your reply.

            I already received help from Bluehost who changed the php to 3000. They could not understand why Memphis docs did not update as php was now correct, so they suggested I contact Memphis Doc support.

            As I said, I am a newbee… Is 3000 to high? Is my PHP revision okay? Is there any specific question I can ask Blue host to check?

            Thank You

          3. Ronald Griffin

            I contacted Blue host again. They changed the max_input_vars to 5000 but the server compatibility test still sees 1000. Blue host insists all is working on their end and to check with Memphis Docs that somehow the information is being blocked.

            Here is our support log… https://snag.gy/jUteyi.jpg

            Any help or direction would be appreciated.

            Thank You

          4. Bhaldie Post author

            all im using to find out the php setting is ini_get("max_input_vars") which displays the value for you specific php.ini file…. another thing you could do is using the phpinfo(); function on a blank php page to see all your options and there values.

  4. João Gabriel de Souza Vale

    When I put the Memphis Documents Library file list to any page with the short code [mdocs] they are not showing the name of the files,and i already put to show in the settings

    Reply
  5. Derek West

    Hello sir.

    We have been using Memphis Docs for our bulletin library for several years & have never run into any significant issues. This past week I started receiving a 503 error when uploading, then this week the 503 error went away but upon upload I get a “File not found” message and our bulletin is not uploaded. Can you please advise our next trouble-shooting suggestions?

    Thanks,
    -Derek
    http://www.starparish.com

    Reply
    1. Bhaldie Post author

      try uploading a file, then take a look at your server logs for any errors that may be occurring. Please report the errors back to me.

      Reply

Leave a Reply to Bhaldie Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *